TÚRABÁZIS.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Gyógy- és Termálfürdői

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

fénykép helye
Túra azonosító (ID):
TBT-208 
Túra(mozgalom) név:
Jász-Nagykun-Szolnok Megye Gyógy- és Termálfürdői (JNSzfü)
Típus:
mozgalom 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
Teljesítés módja (szakág):
Teljesítési forma:
 
Megjegyzés:
pontértékek alapján 
Kapcsolódó szervező(k):
Magyar Természetbarát Szövetség 

Túramozgalom kiírása:

A Magyar Természetbarát Szövetség, a Magyar Kerékpáros Túrázók Szervezete és a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Termál- és Gyógyturizmus Egyesület együttműködést kötött: Az idén induló országos túramozgalom célállomásai megyénk fürdői lesznek.


Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

2006. augusztus 9-13-ig Szolnokon, a Tiszaligetben kerül megrendezésre a 36. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó és Konferencia . Itt hirdetik meg a kb.2-5 éven átívelő „PONTSZERZŐ TÚRAMOZGALMAT” , melyet a Jász- Nagykun-Szolnok megyei fürdők részvételével szeretnék megrendezni.

A túramozgalomban a Magyar Természetbarát Szövetség és a Magyar Kerékpáros Túrázok Szervezet tagjai vesznek részt.

A meghirdetés időpontjáról az egész ország területéről kb. 2700 aktív túrázó indul több éven keresztül a pontadó helyekre, azaz megyénk fürdőhez. A versenyzők a fürdők pénztárainál igazolást kapnak a helyszínre érkezéséről (teljesítmény füzetébe bélyegző ütése, vagy jelvényadás által).

Egyes fürdők, szállások a túrázóknak és családjaiknak kedvezményes fürdőjegyet, szállásdíjakat kínálnak, hogy vendégként megnyerjék a mozgalomban résztvevőket.

A kedvezményt kínáló fürdők kiadványt készítenek, mely a túrafüzet borítójaként is szolgál. (A fürdők kiadványa július 31-én feltöltésre kerül) További infó: az Egyesület irodájától (www.termalszolnok.hu) vagy a Gördögök SE web oldalan (www.gordogok.hu)