TÚRABÁZIS.hu

Bükk Teljesítménytúrázója Kupa

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

fénykép helye
Túra azonosító (ID):
TBT-241 
Túra(mozgalom) név:
Bükk Teljesítménytúrázója Kupa (BTTK)
Típus:
minősítés 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
 
Teljesítés módja (szakág):
 
Teljesítési forma:
 
Kapcsolódó szervező(k):
Hegyiember és Baráti Köre 

Túramozgalom kiírása:

A Hegyiember és Baráti Köre 2008-ban meghirdeti a Bükk Teljesítménytúrázója Kupát. A kupát a Bükk hegységet szerető, kihívásokat kedvelő teljesítménytúrázók számára írjuk ki. Célunk a komoly sportteljesítmény elismerése, ezért a kupa megszerzéséhez hosszabb és nehezebb túrákat kell végigjárni.


Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

2008-ban teljesíteni kell 10 olyan, a Bükkben rendezett teljesítménytúrát, melyek összes távja legalább 450 km (tehát pontosan 10 túrán kell elérni a 450 km-t). A következő három teljesítménytúrát kötelező teljesíteni:

  1. Bükki Kilátások (március 1.)
  2. Bükki Források 50 (április 19.)
  3. Eger Csillaga 50 (szeptember 13.)

Év végén a fenti feltéteket teljesítő túrázó a nevezési díj (1500 Ft) befizetése után névre szóló kupát és emléklapot kap.

A sorozatba minden olyan teljesítménytúra beszámítható, amelyet a Bükkben rendeznek, továbbá megjelent a Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) honlapján (ttt.tr.hu) található túranaptárban. Bár nem a Bükkben, hanem a Heves-Borsodi-dombságban (Ó-Bükk) kerül megrendezésre, de beszámít a IV. Béla teljesítménytúra is. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak azok a túrák számíthatók be, amelyeket a túrázó teljesített, tehát a rendezőség által kiírt útvonalon és az előre megadott szintidőn belül járt végig. A túrák távja a TTT által egységesen elfogadott adatokkal kerül beszámításra.

Az igazolás módja és a díjazás átvétele:

A kupára előzetesen nem szükséges nevezni, a teljesítést a túrák igazolófüzeteinek, okleveleinek bemutatásával tekintjük elfogadottnak. Ennek időpontja és a díjazás átvétele a kiírókkal történő személyes egyeztetés tárgya.


További információ források:

  • Pető Sándor 06 (30) 511-5690
  • Kovács Beáta 06 (20) 208-5711
  • E-mail: immolation@freemail.hu