TÚRABÁZIS.hu

Nógrád megye hegyikerékpárosa

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

fénykép helye
Túra azonosító (ID):
TBT-249 
Túra(mozgalom) név:
Nógrád megye hegyikerékpárosa (NóHegyk)
Típus:
mozgalom 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
Összes érintőpont száma:
43 
Minimálisan felkeresendő érintőpontok száma:
25 
Teljesítés módja (szakág):
 
Teljesítési forma:
 
Kapcsolódó szervező(k):
Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület 

Túramozgalom kiírása:

A legutóbbi mozgalom (15 éves a Salgótarjáni HKE) népszerűségén felbuzdulva ismét meghirdet a klub egy jelvényszerző akciót.

A mozgalom célja, hogy a résztvevők minél több jellegzetes pontot látogassanak meg Nógrád megyében, mely által tágabb képet kapnak a táj szépségeiről, környezetéről, kulturális emlékeiről.


Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

A mozgalom lényege, hogy a résztvevő a kiírt nyolc kategóriában minimum az előírt pontszámot összegyűjtse és ezzel együtt legalább 25 pontot megszerezzen. Minden kategóriánál fel van tüntetve az elérhető pontszám, és utána szerepel az elismeréshez is szükséges minimum. Minden egyes látnivaló egységesen egy pontot ér. Igazolásként bizonyos helyeken feliratokat, kódokat kell feljegyezni, míg másutt igazoló pecsétet kell beüttetni a füzetbe. Bármelyik igazolás hiányában elfogadható a teljesítőt és az adott pontot ábrázoló fotó is. Egy adott hely akár több kategóriában is igazolható.

A teljesítés módja csak kerékpárral szabályos és sportszerű. Íróeszközt vagy fényképezőt ajánlott magunkkal vinni!

A teljesítés időtartama: 2007. február 1. – 2007. november 30.

A kész és kitöltött igazolófüzeteket (a szükséges mellékletekkel együtt) Kreicsi Gáborhoz (3100 Salgótarján, Fáy András krt. 21.) kell eljuttatni. Az igazolások beérkezési határideje: 2007. december 15. A sikeres teljesítők névre szóló oklevél és kitűző elismerésben részesülnek. Az elismerések átadása a 2008. évi közgyűlésen fog történni.