TÚRABÁZIS.hu

Fejér megye 7 földrajzi pontja

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

fénykép helye
Túra azonosító (ID):
TBT-293 
Túra(mozgalom) név:
Fejér megye 7 földrajzi pontja (Fej7)
Típus:
mozgalom 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
 
Teljesítés módja (szakág):
 
Teljesítési forma:
 
Kapcsolódó szervező(k):
Vizivárosi Lakótelepi Sport Egyesület 

Túramozgalom kiírása:

A túramozgalom célja a megye természeti szépségeinek, mûemlékeinek, történelmi és kultúrális értékeinek bemutatása, megismertetése.


Túramozgalom érintő pontjai:

  • Északi pont: Felsőörspuszta
  • Keleti pont: Rácalmás
  • Déli pont: Vajta
  • Nyugati pont: Bakonycsernye
  • Legmagasabb pont: Csókakő
  • Legmélyebb pont:Sáregres
  • Középpont: Belsőbáránd

Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

A teljesítés feltétele, hogy a füzet tulajdonosa tetszõleges sorrendben és tetszõleges útvonalon, a regisztrálás dátumától számított 24 hónapon belül felkeresse az igazoló helyeket. Az igazolás akkor fogadható el, ha a füzet tulajdonosa a megadott helyen, a település nevet tartalmazó bélyegzõ lenyomatot üttet az aktuális oldalra. Valamennyi településen kell pecsételni.

A füzet ára: igazolt MTSZ tagoknak 400,- Ft / db, nem MTSZ tagoknak 500,- Ft / db – amely összeg tartalmazza a kitûzõ árát is. A teljesítés után – a személyes adatokkal kitöltött igazolófüzetet Egyesületünk címére kell eljuttatni, mellékelve egy felbélyegzett válaszborítékot is.


További információ források:

A füzet beszerezhetõ a Vízivárosi Lakotelepi Sport Egyesülettõl fogadó napokon, melynek helye: 8000 Székesfehérvár Balatoni út 6. Fogadóóra minden Pároshéten csütörtökön 16:30 - 18:00-ig Infó Barna Zsolt e-mail: barnazs@vipmail.hu Levélcím: 8000 Székesfehérvár Hübner András Utca 12.