TÚRABÁZIS.hu

Körös-Vidék Teljesítménytúrázója

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

egy fénykép a túramozgalomról
Túra azonosító (ID):
TBT-309 
Túra(mozgalom) név:
Körös-Vidék Teljesítménytúrázója (KöViTe)
Típus:
minősítés 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
Teljesítés módja (szakág):
 
Teljesítési forma:
 
Kapcsolódó szervező(k):
Alföld Turista Egyesület 

Túramozgalom kiírása:

A túramozgalom célja: a résztvevőkkel megismertetni a Körösök-vidékének természeti és épített értékeit, a tájegység különböző évszakokban nyújtott látnivalóit. E túramozgalom által népszerűsíteni a vidék teljesítménytúráit, valamint növelni a túrázók, illetve a Körösök-vidékén teljesítménytúrázók számát.


Túramozgalom útvonala:

A mozgalom túrái:

Téli Körös 20 / 30
Wenckheimek nyomában
Három Város túrák
XXIX. Körös teljesítménytúrák
Mályvád teljesítménytúrák
Sárrét teljesítménytúrák


Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

A füzetben felsorolt teljesítménytúra-rendezvények közül, három különböző szervezet (A túramozgalomban résztvevő szervezetek: Alföld TE, KVTE, Rockenbauer TK.) által rendezett, legalább három teljesítménytúra bármely résztávjának (résztávjainak) teljesítését kell igazolni, a túra távjának megfelelő igazoló-négyzetbe tett bélyegzőlenyomattal.

A túramozgalom díjazása:

A túra irányítójához beküldött igazolófüzet ellenőrzése után történik. A 2014-es díjazottak, valószínűleg 2015. február 24-én, az Egyesület közgyűlésén vehetik át díjaikat, melyre külön meghívót is küldünk. A teljesítők a túramozgalom logójával ellátott kerámiát és oklevelet kapnak. Mind az öt rendezvényen résztvevő, legnagyobb távolságot teljesítő gyermek (2000 után született), nő, illetve férfi, külön díjazásban részesül. A díjakat nem áll módunkban postázni (törékeny). Amennyiben a jelzett napon nem tudja átvenni, a túra irányítójával előre egyeztetett napon, helyen vagy meghatalmazott útján - átvehető.


További információ források:

Alföld Turista Egyesület Mezőberény. 5650 Mezőberény, Gyóni Géza u. 37. Telefon: 0630 269 0061, e-mail: alfoldte@gmail.com ; foldes.peter@alfoldte.hu