TÚRABÁZIS.hu

Fejér Megye Kerékpáros Körtúra

Archívum, nem frissül ! Mielőtt útnak indulsz, az aktuális információkért minden esetben keresd fel a mozgalmat kiíró szervezet weboldalát !

Mozgalom adatai

fénykép helye
Túra azonosító (ID):
TBT-314 
Túra(mozgalom) név:
Fejér Megye Kerékpáros Körtúra (FejKekö)
Típus:
mozgalom 
Teljesíthető:
 

Túramozgalom jellemzői

Fokozatok száma:
 
Teljesítés módja (szakág):
 
Teljesítési forma:
 
Kapcsolódó szervező(k):
Vizivárosi Lakótelepi Sport Egyesület 

Túramozgalom kiírása:

A túramozgalom célja a megye természeti szépségeinek, műemlékeinek, történelmi és kultúrális értékeinek bemutatása, megismertetése.


Teljesítés feltételei, igazolása, díjazások:

A teljesítés feltétele, hogy a füzet tulajdonosa tetszőleges sorrendben és tetszőleges útvonalon, a regisztrálás dátumától számított 24 hónapon belül felkeresse az igazoló helyeket. Az igazolás akkor fogadható el, ha a füzet tulajdonosa a megadott helyen, a település nevet tartalmazó bélyegző lenyomatot üttet az aktuális oldalra. Valamennyi településen kell pecsételni.

A füzet beszerezhető a Vízivárosi Lakotelepi Sport Egyesülettõl fogadó napokon, melynek helye: 8000 Székesfehérvár Balatoni út 6. Fogadóóra minden Pároshéten csütörtökön 16:30 - 18:00-ig Infó Barna Zsolt e-mail: barnazs@vipmail.hu Levélcím: 8000 Székesfehérvár Hübner András Utca 12.

A füzet ára: igazolt MTSZ tagoknak 500,- Ft / db, nem MTSZ tagoknak 700,- Ft / db – amely összeg tartalmazza a kitűző árát is. A teljesítés után – a személyes adatokkal kitöltött igazolófüzetet Egyesületünk címére kell eljuttatni, mellékelve egy felbélyegzett válaszborítékot is.