TÚRABÁZIS.hu

Horgásztó (Szentpéterszeg)

Látnivaló adatok:

Horgásztó (Szentpéterszeg) látnivaló fényképe
neve:
Horgásztó
tipus:

Látnivaló helye, elérhetősége:

GPS koordinátái (WGS-84):
N47.22769 E21.61654 GPX
Megjelenítés térképeken:
település:
Szentpéterszeg  (Hajdú-Bihar megye) (A látnivaló a település belterületén van)
hely címe:
Kossuth utca végén 
elérhetőség:
szabad 

Látnivaló bemutatása:

A helyi horgásztó a falu egyik legkedveltebb kikapcsolódási helye, amely a nap bármely pillanalában a horgászok rendelkezésre áll. A horgászáshoz napijegy váltása szükséges, amelyet a Szentpéterszegi Horgász Egyesülettől lehet megvásárolni az ide látogató turistáknak és helybelieknek egyaránt.

A horgásztó mellett egy jurta és két fedett ülőhelyiség is rendelkezésre áll azok számára, akik esetleg a helyszínen szeretnék elfogyasztani a kifogott halakat. A jurta víz és villany közművekkel el van látva. A tónál minden lehetőség adott egy esetleges bográcsozáshoz vagy szallonna sütéshez, így ez egy remek családi program is lehet az idelátogatók számára. A sátorozáshoz is kiváló körülmények állnak rendelkezésre a táborozni vágyóknak.


Ajánló:


()

KÉPEK:

Címke, #hashtag, keresési segítség:

tblatadatlap látnivaló látnivalók turisztikai attrakció túra turista turizmus ország magyarország hungary szentpéterszeg kép fénykép fotó tbvanfoto tbtobbkepvan gps koord koordináta gpskoordináta pozíció földrajzi hely hol van tbvankoordinata tbvanleiras tbbelterulet belterület településen belül

Látnivaló megosztása: